Warmwatercomfort

Welkom in Aan het IJ goed om te weten

Warm water geproduceerd in de DRIES-box

In je woning wordt warm water bereid in de DRIES-box. Je koopt zelf koud drinkwater in bij het lokale waterbedrijf. Warm Aan Het IJ levert de warmte om het koude water in de DRIES box te verwarmen naar de gewenste temperatuur. Je betaalt Warm Aan Het IJ alleen voor het opwarmen van het koude drinkwater. Het koude drinkwater betaal je aan het drinkwaterbedrijf.

Voor elk wat wils

In de EU richtlijn zijn capaciteitsklassen benoemd.

Standaard levert Warm Aan Het IJ klasse XL. Hiermee is comfortabel douchen mogelijk, ook met een stortdouche. Bij deze klasse heb je nauwelijks tot geen hinder van het openen van een andere warmwaterkraan tijdens het douchen.

Voor woningen met 2 badkamers leveren wij klasse XXL. Bij deze klasse zal je, zelfs bij het douchen met een stortdouche, nauwelijks tot geen hinder ondervinden tijdens het openen van een andere warmwaterkraan.

Voor de Wellness liefhebbers of de meer eisende afnemers is er een speciale DRIES-XXXL levering mogelijk. Hierbij kan er van 2 stortdouches gelijktijdig gebruik worden gemaakt, met nauwelijks tot geen hinder bij gebruik van de 2e stortdouche

Hecht je minder waarde aan het warmwatercomfort, dan is er een klasse L beschikbaar.

Warm Aan het IJ biedt een grote hoeveelheid aan capaciteitsklassen: voor elk wat wils.
Een eventuele aanpassing aan het warmwatercomfort dient door Warm Aan Het IJ te worden beoordeeld. Dit kan zowel voor, als tijdens je woonperiode.
De gekozen capaciteitsklasse is van invloed op je vaste kosten, die op het tarievenblad van Warm Aan Het IJ staan vermeld. Op dit tarievenblad vind je ook de kosten die verbonden zijn aan het doorvoeren van een wijziging in de capaciteitsklasse.

In onderstaande tabel staan de EU capaciteitsklassen en de mogelijkheden met het DRIES-concept vermeld.
Zoals je ziet leveren wij net dat beetje meer voor jouw comfort.